Kutter papir og penn i gastropub restaurantene Heim

Med Min Restaurant har vi fullt fokus på alle de små detaljene for å drive en restaurant på en best mulig måte. Det handler om å ha full kontroll på alle prosesser fra: planlegging, åpning av restaurant, kunde reisen og lukking av restauranten sier Asle Andersen grunder av Heim restaurantene. I tillegg støtter den digitale kontroll løsningen de daglige rutinene vi har med alle lovpålagte krav fra Smilefjes ordningen til vernerunde og HMS som er avgjørende for å drive en effektiv restaurant virksomhet.

I tett samarbeid med Telenor og New AS har Heim bidratt til å ta frem Min Restaurant appen som nå distribueres til restauranter, gatekjøkken, kaffebarer og cafeer over hele Norge av Telenor og Nordialog.

Fakta om SmartControl

Kontroll bidrar til å effektivisere rutiner, sjekkpunkter og dokumentasjon så din bedrift kan opprettholde de strengeste krav innen mattrygghet.

Kontroll støtter arbeid med HACCP og egenkontrollprogram IK Mat, som bidrar tilå minimerer risikoen for matforgiftning og andre farer, som utfordrer mattryggheten.

Kontroll har støtte for Mattilsynets smilefjesordning, og leveres med redigerbare kontroller og veiledninger.

Leave a Comment